Donaris 930 x 122

argeşului

SĂRBĂTORILE ARGEŞULUI ŞI MUSCELULUI, LA FINAL! VEZI SUPER GALERIE FOTO!

A opta ediţie a „Sărbătorilor Argeşului şi Muscelului” s-a încheiat astăzi în parcul conacului Goleştilor. În organizarea Consiliului Judeţean şi a Muzeului Viticulturii şi Pomiculturii Goleşti, au fost omagiate personalităţi din domeniile administraţie publică locală şi centrală, societate civilă, mediu de afaceri şi tineri argeşeni de succes. Au participat sute de persoane: miniștri, parlamentari, directori de instituții guvernamentale, primari, consilieri județeni și locali. Ca și în anii precedenți, consilierii județeni, inclusiv președintele CJ, au fost îmbrăcați în costume populare.

Citiți și: A ÎNCEPUT! INVESTIŢIE MULT AŞTEPTATĂ!

Au fost prezenți, printre alții, ministrul Sănătății, Nicolae Bănicioiu, Ecaterina Andronescu, președintele Curții de Conturi, Nicolae Văcăroiu, academicianul Constantin Bălăceanu Stolnici, Constantin Stroe (Automobile Dacia), Dan Valentin Fătuloiu, arhiepiscopul Argeșului și Muscelului, ÎPS Calinic, prefectul Mihai Oprescu, președintele Consiliului Județean, Florin Tecău, și primarul Piteștiului, Tudor Pendiuc. Nu a lipsit nici fostul președinte al Consiliului Județean și al PSD Argeș, Constantin Nicolescu. Acesta a venit împreună cu soția lui și o nepoțică. La sosirea sa Nicolescu a fost aplaudat de public. El a primit titlul de “preşedinte fondator al Sărbătorilor Argeşului şi Muscelului”.

Despre laureați puteți citi aici:

Citiți și: EXCLUSIV! PROIECT FABULOS PENTRU DIGUL RÂULUI ARGEŞ DIN PITEŞTI!

http://epitesti.ro/stiri/stiri-stiri/exclusiv-mama-magiunului-de-topoloveni-cetatean-de-onoare-al-argesului-citeste-lista-completa/

http://epitesti.ro/administrativ-2/un-nou-titlu-pentru-constantin-stroe-afla-despre-ce-e-vorba/

http://epitesti.ro/stiri/exclusiv-cine-sunt-tinerii-argeseni-de-succes-ai-anului/

http://epitesti.ro/stiri/lista-fiilor-si-tinerilor-de-succes-ai-argesului-se-ingroasa/.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90