930×122 CAPRA 5

banca

SCANDAL ÎNTR-O BANCĂ DIN CENTRU

Scandal într-o bancă din Piteşti. În agenţia locală a unei importante bănci din Piteşti a avut loc zilele trecute un scandal care a necesitat chemarea agenţilor de securitate.

Citiți și: Tot ce e mai frumos în lume este la SIMFONIE!

Astfel, un bărbat care flutura un livret militar şi spunea „Uite cine sunt eu!” a început din senin să înjure şi să ameninţe angajatele dintr-o agenţie din centrul Piteştiului. De asemenea, acesta s-a luat la harţă şi cu ceilalţi clienţi din bancă, pe motiv că nu se respectă rândul la coadă.

În cele din urmă, angajetele băncii au chemat reprezentanţii unei firme de pază care au intervenit şi au calmat bărbatul recalcitrant (care dorea să schimbe „fantastica” sumă de 5 dolari în lei!).

Citiți și: Toată lumea o căuta pe Armina-Maria. Iar ea plecase la iubit!

Un mare semn de întrebare, însă: unde era agentul de pază al băncii? Nu de alta, dar ştiam că instituţiile bancare sunt obligate să aibă paza asigurată, chiar dacă aceasta este făcută de obicei cu persoane nu tocmai adecvate unui asemenea post (persoane în vârstă, în special, care nu îşi mai găsesc un alt loc de muncă). (Foto: descriptiv)

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3