930×122 CAPRA 5

politie

SCANDALAGIU DIN RĂZBOIENI, REȚINUT DE POLIȚIE

Scandalagiu din Războieni, reținut de Poliție. Un bărbat de 28 de ani din Pitești a fost reținut pe bază de ordonanță pentru 24 de ore și încarcerat în Centrul de Reținere și Arest Preventiv al Poliției Argeș.

Citiți și: Important de știut pentru toți șoferii!

Piteșteanul este anchetat pentru vătămare corporală şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Polițiștii de la Secția 3 din Pitești au stabilit că pe 19 iunie 2019, fiind băut și fără motiv, individul ar fi lovit un alt bărbat, de 46 de ani, din comuna Bradu.

Citiți și: Vrei un salariu sigur? Poliția Română scoate sute de posturi la concurs din sursă externă

Incidentul s-a petrecut în fața blocului în care locuiește agresorul, bloc situat în cartierul piteștean Războieni. Bărbatul agresat discuta cu niște cunoscuți.

Piteșteanul reținut mai fusese amendat în trecut pentru consum de alcool. Mai mult, a fost și încarcerat pentru furt, fiind eliberat condiționat în anul 2012. În zonă este cunoscut ca fiind o persoană recalcitrantă.

Va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești cu propunere de luare a unei măsuri preventive. (Foto: descriptiv)

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90