930×122 CAPRA 5

Filoteu

SCĂPĂM DE CANICULĂ! PROGNOZĂ METEO DE ULTIMĂ ORĂ

Radu Filoteu, şeful Serviciului Meteo Piteşti, a prezentat astăzi, în săptămânala conferință de presă a Consiliului Judeţean Argeș, o prognoză cu privire la evoluţia vremii în următoarea perioadă.

Citiți și: Așa ceva este anormal! Fenomene meteo extreme, anunțate ACUM

Filoteu a dat o veste excelentă: actuala perioadă caniculară va mai dura doar până mâine inclusiv, atunci când se vor înregistra din nou temperaturi maxime de 35-36 de grade Celsius la umbră. De vineri, 31 iulie, vremea se va răcori. Potrivit meteorologului, temperatura maximă a zilei nu va mai depăși 27 de grade, sub normalul acestei perioade. Vremea va fi mai răcoroasă până marţi, 4 august.

Miercuri, 5 august, va reveni, însă, un val de căldură puternică, val care, a precizat Radu Filoteu, va persista o săptămână. Conform aceleiași surse, Joi, 6, şi vineri, 7 august, sunt aşteptate şi ploi, care vor putea ajunge până la 20 de litri pe mp.

Citiți și: Ce se întâmplă cu vremea? Anunțul pe care îl aștepta toată lumea

După acest nou val de căldură, începând de miercuri, 12 august, vremea se va răcori iar, urmând ca temperaturile maxime să coboare până la 22-23 de grade Celsius în perioada sărbătorii Sfintei Maria.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90