New Profesional Consult 930 x 122

pietoni

SCHIMBĂRI MAJORE PRIVIND TRAFICUL DIN PITEŞTI

Schimbări majore privind traficul din Piteşti. Prefectul județului Argeş Cristian Soare a anunțat astăzi că a transmis comisiei de circulație a municipiului Piteşti o serie de propuneri pentru reducerea riscului de producere a accidentelor rutiere.

Citiți și: Șoferii, obligați să reducă viteza! Amenzi uriașe!

Aceste măsuri propuse sunt:

– montarea de semafoare electrice pe bulevardul Petrochimiştilor, la intersecția cu strada ACH, pe Bulevardul Republicii la McDonald’s, pe Bulevardul Nicolae Bălcescu la intersecția cu Aleea Spitalului şi la intersecția străzilor Sfânta Vineri şi Gheorghe Şincai;

Citiți și: Intervenție surprinzătoare la grădiniță, în Pitești

– supraînălțarea carosabilului la 22 de treceri de pietoni;

– reducerea vitezei la 30 km la oră în zona şcolilor.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

2 comentarii

  • Madalina spune:

    Aberatii .. si traficul de la podul viilor este bataie de joc , cei care dinspre Mioveni sau Stefanesti , ore intregi in aglomeratie cu copii care merg la scoala.

  • Alexandru spune:

    Tovarasul Cristian Soare sa lase circulatia din Pitesti in seama tovarasului Ionica! El sa faca o plimbare de la ZOO pana la Cocanai, sa vada in ce hal arata 3 km de drum judeteanpe care il are in custodie!

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3