930 x122 grota rece

casa

SE DAU BANI PENTRU RENOVAREA CASELOR

Se dau bani pentru renovarea caselor. Agenţia pentru Protecţia Mediului Argeş anunţă că Ministerul Mediului Apelor şi Pădurilor a lansat Programul Casa Verde Clasic, atât pentru populaţie, cât şi pentru persoanele juridice, iar Ghidul de Finanţare a fost publicat în Monitorul Oficial. Dosarele de finanţare vor putea fi depuse în perioada 10 – 24 octombrie 2016.

Citiți și: Incendiu în Argeș! O casă arde generalizat: femeie monitorizată la fața locului

Prin Programul Casa Verde, populaţia şi persoanele juridice pot beneficia de finanţare prin Administraţia Fondului pentru Mediu pentru instalarea, înlocuirea sau completarea sistemelor de încălzire clasice cu cele care folosesc energie verde, regenerabilă.

Echipamentele finanţate pentru populaţie prin Casa Verde sunt panourile solare şi pompele de căldură, cunatumul finanţării nerambursabile prin AFM fiind în funcţie de tipul instalaţiei – până la 3.000 de lei pentru instalarea panourilor solare nepresurizate; până la 6.000 de lei pentru instalarea panourilor solare presurizate; până la 8.000 de lei pentru instalarea pompelor de căldură, exclusiv pompele de căldură aer-aer.

Citiți și: Argeș. Intervenție de ultim moment! A luat foc o casă

(Foto: Good Residence)

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3