930 x122 grota rece

alunecare

SECTOR DE DRUM DIN ARGEȘ DISTRUS, ÎN REPARAȚII. CÂND SE REIA CIRCULAȚIA

Sector de drum din Argeș distrus, în reparații. Când se reia circulația. Lucrările la consolidarea DN 73D Câmpulung Muscel – Mioveni între km 41+300 și km 41+500, în zona satului Suslănești al comunei Boteni, ar urma să fie finalizate în jurul datei de 1 noiembrie 2019, informează Instituția Prefectului – Județul Argeș.

Citiți și: Video senzațional! Autostrada Pitești-Sibiu, cele mai noi imagini și date

Circulația rutieră ar urma să fie reluată până la sfârșitul acestui an, conform sursei citate.

Amintim că Direcția Regională de Drumuri și Poduri (DRDP) București a instituit o restricție totală de circulație pe sectorul în cauză și a semnalizat corespunzător zona după ce precipitațiile de la începutul verii au provocat o alunecare de teren. Detalii, AICI.

Citiți și: Anunț de ultim moment pentru șoferi! Ce se întâmplă cu rovinietele!

Pentru evitarea zonei afectate este recomandată o rută ocolitoare: „Pe sensul de mers Pitești – Câmpulung al DN 73, de la km 1+128 (comuna Mărăcineni) până la km 57+500 (intersecție DN 73 cu DN 72A).

În intersecție se virează la dreapta pe DN 72A, la km 64+110, și se circulă până la km 60+620 (comuna Stoenești), la intersecția cu DN 73D, pe care se intră la km 49+125, de unde se poate circula până la km 41+500 pe ambele sensuri.

Regionala București va lua urgent toate măsurile necesare pentru începerea lucrărilor de consolidare a corpului drumului și pentru redeschiderea circulației în condiții de siguranță în cel mai scurt timp posibil”, potrivit Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3