EcoMoto 930×122

accidente

SEMAFOARE SAU LIMITATOARE LA TRECERILE DE PIETONI PERICULOASE

La trecerile de pietoni din Pitești pe care au avut loc accidente rutiere în mod frecvent ar urma să fie amplasate limitatoare de viteză sau semafoare, anunță comisarul-şef Ionel Ispir, comandantul Poliţiei Argeş.

Citiți și: Șoferii, obligați să reducă viteza! Amenzi uriașe!

„Am constatat o creştere îngrijorătoare a numărului de accidente pe trecerile de pietoni. De cele mai multe ori sunt de vină şoferii, deci va trebui să discutăm cu autorităţile locale şi să luăm măsuri. Fie vom monta limitatoare de viteză, fie vom pune semafoare, ceva trebuie făcut.

Faţă de primele opt luni ale anului trecut s-a constatat, pe ansamblu, o creştere în Argeș a numărului de accidente grave şi de răniţi grav, deşi numărul deceselor a scăzut. Este un semnal de alarmă care trebuie să ne dea de gândit.”, spune Ionel Ispir cu ocazia lansării programului „Săptămâna prevenirii criminalităţii”, program derulat începând de ieri de Poliția Română în toată țara și care are prevăzute şi acţiuni pe linie de siguranță rutieră.

Citiți și: Accidente azi în județ – mașini făcute praf! Pompierii, date oficiale

ePitești a atras în repetate rânduri atenția asupra creșterii alarmante în Pitești și, în general, în Argeș a numărului de pietoni loviți de mașini pe „zebră”.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

2 comentarii

  • costicla spune:

    ba sa puna bariere ca la tren!!
    ce ar merita jupuiti de vii destepti care se ocupa de circulatie. sunt accidente pentru ca asa sunt „gandite” drumurile:
    vizibilitate aiurea, marcaje …lipsa (ineficiente, seara invizibile) sau aiurea…. etc etc; binenteles ca de vina sunt soferi si pietoni….atunci cand cad in capcanele gandite de mari nostrii conducatori.
    intrebare: unde pe lumea asta e posibil ca pietonul sa se asigure la trecerea de pietoni pitit dupa stalpul de tensiune?
    raspuns: pitesti….
    si daca e se le luam pe toate, ajungem la concluzia ca acea caruta vestita s-a rasturnat in alta parte….

  • Escu spune:

    intai si intai sa faca parcari si scuaruri pt autobuze ca idiotii de soferi de autobuz parcheaza direct in strada. Nu mai zic de sincronizarea semafoarelor, care este varza in orasul asta. Si sa nu uitam de lucrarile de intrtinere care nu exista. Pe mijlocul drumului sunt numai canale de la RomteleProst si cand ii apuca harnicia pe Dorel si pe Sorel opresc toata circulatia chiar in timpul zilei, la cele mai aglomerate ore.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3