NOR CURIER 930X122

domnuleprimar

SITE-UL DOMNULEPRIMAR.RO, SPART DE „FANTOMELE LIBANEZE”

Piteştiul se află printre primele 10 oraşe din ţară din punct de vedere al numărului de sesizări primite pe site-ul www.domnuleprimar.ro, dedicat administraţiei publice locale. De asemenea, se află în top şi din punct de vedere al numărului de răspunsuri furnizate de conducerea Primăriei.

Citiți și: Breaking: Două mari bănci din România au probleme! Clienții, afectați

Tot pe acest site pot fi făcute sesizări şi pentru administraţiile locale din Curtea de Argeş, Topoloveni, Mioveni şi Câmpulung Muscel.

Astăzi, însă, argeşenii care au dorit să acceseze site-ul pentru reclamații și sugestii au avut parte de o surpriză neplăcută: în locul obișnuitei interfeţe au dat peste un anunț potrivit căruia site-ul a fost spart de hackeri şi peste o imagine-simbol a hackerilor.

Citiți și: Noi escrocherii! Gigi Becali, folosit pentru a păcăli românii

„Hacked By Lebanese Ghosts” (adică „Site spart de „Fantomele Libaneze”) este mesajul de pe prima pagină. Desigur, asta nu înseamnă că la originea atacului sunt neapărat hackeri din Liban.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3