Donaris 930 x 122

Arges

SITUAȚIE DE CRIZĂ ÎNTR-O MARE COMUNĂ ARGEȘEANĂ

Situație de criză într-o mare comună argeșeană. Mai mulţi cititori din comuna argeşeană Căteasca ne-au semnalat o situaţie de criză cu care se confruntă localitatea.

Citiți și: Doliu de ultim moment la Consiliul Județean Argeș!

Potrivit sesizărilor primite, în Căteasca nu mai sunt poştaşi care să le aducă oamenilor la domiciliu pensiile, facturile şi alte documente care se trimit de obicei prin Poştă.

Oamenii sunt disperaţi şi fac un apel la autorităţi pentru rezolvarea problemei.

Citiți și: Accident frontal grav, lângă Pitești, acum! Intervenție de urgență!

Problema este mai veche. Potrivit conducerii Poştei Argeş, până acum au fost organizate mai multe concursuri pentru ocuparea postului de poştaş în Căteasca. La concursuri nu s-a prezentat, însă, nimeni. Motivul este acelaşi pentru care vechii poştaşi au renunţat la acest loc de muncă: suprafața prea mare a comunei pe care sunt nevoiţi să se deplaseze cu bicicleta, oricum mult prea mare pentru a merita efortul și în condițiile în care salariul nu este unul atractiv.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3