Donaris 930 x 122

ajutoare

AJUTOARE DE URGENȚĂ ÎN ARGEȘ

Ajutoare de urgență în Argeș. Consiliul Județean Argeș a decis să continue și în 2018 programul Pro Social coordonat de medicul pediatru Viorel Enache, program prin care li se acordă ajutoare de urgență unor argeșeni aflați în dificultate.

Citiți și: Anunț uriaș despre ajutoarele de încălzire și energie!

A fost stabilit cuantumul acestor ajutoare astfel (nivel maxim):

-efectuarea de intervenții chirurgicale, recomandate de medici de specialitate – 3.000 de lei;

Citiți și: Medic nou la Urgența din Mioveni. Are 36 de ani și este din Argeș

-efectuarea de investigații medicale și tratamente în clinici specializate, dovedite cu acte medicale de specialitate – 2.500 de lei;

-achiziționarea de dispozitive medicale recomandate de specialiști (proteze auditive, proteze ortopedice, orteze etc.) – 2.000 de lei;

-achiziționarea medicamentelor pentru persoanele cu probleme de sănătate care necesită tratamente medicale – 1.500 de lei.

De asemenea, pentru victimele unor tragedii colective (inundații, cutremure, incendii) se pot acorda ajutoare de înmormântare de 3.000 de lei.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90