SMART KIDS 930X122

analize medicale

ANALIZE MEDICALE ȘI MASĂ CALDĂ GRATUITE LA BLOCURILE ROMILOR

Analize medicale și masă caldă gratuite la blocuri din Pitești. Primăria Piteşti are un proiect cu fonduri europene pentru susținerea pe o perioadă de 2 ani a „persoanelor defavorizate din zonele marginalizate ale municipiului”.

Citiți și: 1 milion de € pentru parcul de poveste din Pitești

Materializarea proiectului presupune și asistenţă medicală şi socială pentru circa 500 de cetățeni de etnie romă care domiciliază în blocurile Coremi (de pe bulevardul Petrochimiştilor din cartierul Prundu) şi G1 (din cartierul Războieni), blocuri de locuinţe sociale care aparțin municipalității.

În cadrul proiectului, Primăria a lansat până acum, printre altele, licitaţii pentru achiziţionarea de servicii medicale (cetățenii de etnie romă din cele două blocuri vor beneficia de analize medicale gratuite pe perioada derulării proiectului) şi, recent, pentru servicii de catering (vor primi gratuit, timp de 2 ani, câte o masă caldă pe zi).

Citiți și: Schimbare majoră în Ștrand! Investiție de aproape 1 milion €

Pentru serviciile de catering, Primăria pune la bătaie suma de 388.080 de lei, fără TVA. Ofertele agenţilor economici interesaţi pot fi depuse până pe 14 ianuarie 2019.

Amintim că proiectul prevede și amenajarea unui centru multifuncţional (în zona blocului G1), construirea unui dispensar medical (acolo unde analizele medicale vor fi gratuite), alei, spaţii verzi, locuri de joacă şi canalizare pluvială pentru cele două blocuri. În plus, spaţiile de locuit din blocul Coremi (foto) vor fi mărite prin construirea de balcoane.

Primăria urmează să anunțe termenele de execuție pentru concretizarea proiectului.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3