930 x122 grota rece

donare

APEL DE LA PRIMAR: „DONAȚI SÂNGE PENTRU COLEGA NOASTRĂ!”

Apel de la primar: „Donați sânge pentru colega noastră!” Primarul orașului Mioveni, Ion Georgescu, face un apel umanitar.

Citiți și: 3.000 de lei pentru fiecare nou-născut în acest oraș din județ

„Fac un apel către toți cei care citiți acest mesaj, indiferent dacă sunteți din Mioveni, din județ sau din alte localități.

Tocmai am aflat că familia unuia dintre colegii noștri din cadrul Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni trece printr-o situație extrem de dificilă din cauza lipsei acute de sânge, motiv pentru care operația de transplant de ficat programată încă din luna decembrie a fost amânată de mai multe ori. Cum pacientul nu se pot baza doar pe donațiile rudelor sau prietenilor, lipsa transfuziilor poate face ca o viață să se piardă pentru că nu se poate interveni la timp.

Citiți și: Breaking! Decizia instanței pentru Georgescu

Din acest motiv, rog orice persoană disponibilă să meargă la Centrul de Transfuzie Sanguină Pitești sau din oricare altă localitate și să doneze pentru pacienta LICĂ MÂNDRA, internată la Spitalul Fundeni.

Se caută grupa de sânge B3, RH Negativ, însă orice donație de sânge, indiferent de grupă, reprezintă un ajutor la fel de important pentru această persoană.

Angajații S.Ed.C și cei ai Primăriei Mioveni se pot înscrie pe o listă pentru a fi programați cât mai urgent.

Donează chiar mâine pentru colega noastră! Nu știi niciodată când vei avea nevoie tu sau cineva drag ție!

Informații puteți obține și la numărul de telefon 0348.455.444„, transmite primarul Ion Georgescu. (Sublinierile aparțin redacției) 

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3