EcoMoto 930×122

aripi pentru ștefan

„ARIPI PENTRU ȘTEFAN” – ÎN PITEȘTI, LA TEATRU

„Aripi pentru Ștefan” – În Pitești, la teatru. Numele lui este Ștefan și are 7 ani. Ștefan nu merge la școală ca alți copii de vârsta lui, nu aleargă prin parc și nu face năzdrăvănii. Deocamdată! Pentru că ambiția lui nu are limite: a reușit să înfrunte un diagnostic dur, care i-a fost pus la doar câteva luni de la naștere – Sindromul West – și după ani de zile de terapii și tratamente costisitoare și-a dezvoltat parțial capacitățile locomotorii și de vorbire.

Citiți și: Eveniment memorabil la Teatrul ”Alexandru Davila”

Acum știe să spună „mama” și se poate ridica în picioare pentru câteva clipe, însă drumul către recuperarea lui completă este unul anevoios, care implică multiple cheltuieli, cheltuieli pe care mama sa nu și le poate permite. Mama, Mirela Sandu, își crește singură copilul.

Pentru că au nevoie de ajutor, dar și pentru că vor să ofere un dar în schimb, micuțul Ștefan și mama lui vă invită joi, 8 decembrie 2016, de la ora 18, la un spectacol caritabil. Spectacolul va avea loc la Teatrul „Alexandru Davila” din Pitești, în sala mare.

Citiți și: Teatrul Alexandru Davila Pitești este în doliu!

Evenimentul, intitulat “Aripi pentru Ștefan”, va fi prezentat de Loredana Costache, director al Casei de Cultură Hârsești, împreună cu Marius Bălan, solist vocal la Teatrul „Davila”. Își vor da concursul nume sonore ale muzicii populare: Emilia Ghinescu, Nicu Paleru, Ioana Modan Cornea, Elisabeta Turcu, Emilia Dorobanțu și ansamblul „Doruri de câmpie”. Prestația artiștilor la concert nu va fi remunerată, cu toții acceptând să participe la eveniment în scop caritabil. Costul unui bilet este unul modic, banii astfel strânși urmând să fie donați pentru ca Ștefan să își continue tratamentele.

Pentru detalii: numărul de telefon 0745.907.989 (Mirela Sandu, mama lui Ștefan). Pentru donații: RO 61 RZBR 00000 600 15171453, cont deschis pe numele Asociaţia Umanitară Trandafirul Speranţei la Raiffeisen Bank Piteşti.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3