930 x122 grota rece

primăria mioveni

CAMPANIE MASIVĂ. PRIMĂRIA MIOVENI, MESAJ EMOȚIONANT

Astăzi s-a încheiat campania umanitară ”Fă un copil să zâmbească!”. A fost o acțiune de amploare destinată persoanelor singure, persoanelor vârstnice şi familiilor vulnerabile din punct de vedere social din orașul Mioveni.

Citiți și: Anunț important pentru locuitorii acestui cartier! Vor fi afectați

Pe parcursul campaniei, în perioada 15-21 decembrie 2017, la Centrul Cultural Mioveni au fost colectate alimente pentru masa de Crăciun, dulciuri, haine, rechizite școlare și jucării. Toate au ajuns azi la 30 de familii aflate în evidenţa Compartimentului Asistenţă Socială al Primăriei Mioveni.

Parteneri de nădejde au fost, ca de fiecare dată, școlile gimnaziale “Liviu Rebreanu”, “George Topârceanu” și Colibași, Liceul Teoretic “Iulia Zamfirescu”, Liceul Tehnologic Construcții de Mașini Mioveni, voluntarii de la AIV Mioveni și TEAM Mioveni, dar şi cetăţeni ai oraşului.

Citiți și: Anunț important pentru cetățeni! Este GRATUIT și obligatoriu!

“Conducerea Primăriei Mioveni le mulțumeşte tuturor celor care au ales să doneze și care prin gestul lor deosebit au adus o bucurie în sufletele unor oameni sărmani.”, transmite Primăria Mioveni.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90