930×122 CAPRA 5

consiliul local

CERERI DE LOCUINŢE, RESPINSE

Cereri de locuinţe, respinse. Consiliul Local Piteşti a adoptat un proiect de hotărâre cu privire la soluţionarea cererilor pentru locuinţe sociale.

Citiți și: Pitești. Circ în CL Pitești făcut de tatăl cântărețului Randi! Video

Potrivit documentului, au fost aprobare 218 cereri, dar alte 186 au fost respinse. În ceea ce privește cererile respinse, printre motivele invocate de municipalitate s-a numărat și faptul solicitanţii au deţinut în trecut locuinţe proprietate personală, pe care, dintr-un motiv sau altul, le-au pierdut. Pe cale de consecință, conform legii, nu puteau beneficia în aceste condiţii de locuinţe sociale.

Pentru cererile aprobate, pe bază de punctaj (care ţine cont de situaţia fiecărei persoane sau familii în parte) a fost întocmită şi o listă de ordine în funcţie de care vor fi alocate locuinţele sociale.

Citiți și: Patimile unui părinte și lacrimile unui copil la FC Argeș

În acest an, însă, ar urma să fie gata doar 56 de locuinţe sociale în fostul cămin al Liceului CFR, investiţie finanţată şi de la bugetul de stat. Prin urmare, și în 2019 vor rămâne multe cereri neonorate. (Foto: descriptiv) 

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90