930×122 CAPRA 5

alimente

DĂRUIEȘTE ȘI TU! CAMPANIE DE PAȘTI PENTRU OAMENII SĂRMANI

Un grup de tineri inimoși desfășoară o campanie umanitară pentru copii, oameni singuri și familii sărace sau cu probleme de sănătate. Inițiatorii campaniei, derulată în perspectiva sărbătorilor de Paști, sunt administratorii grupului de pe Facebook intitulat Pitești Area.

Citiți și: Cele mai mari scumpiri! Pentru ce plătim cel mai mult la magazin

„Sunt așteptați să ni se alăture toți cei care pot și care vor să doneze haine, alimente (dar nu perisabile), jucării și orice obiecte casnice pe care dânșii nu le mai folosesc și de care alții, sărmani, au nevoie de ele. Sunteți așteptați într-un număr cât mai mare! Ne dorim un sprijin cât mai consistent pentru a putea face niște oameni fericiți în preajma sărbătorilor!”, spune unul dintre organizatorii campaniei.

Potrivit grupului de inițiativă, donațiile sunt așteptate duminică, 3 aprilie, la ora 14, în parcarea centrului comercial Auchan Gavana din Pitești, în zona de lângă magazinul Jumbo. 

Citiți și: Anunț de ultim moment: prețurile acestor alimente au fost decise

Persoane de contact: Marius Alexandru Ioana (număr de telefon 0736.080.436 sau mesaj privat pe Facebook la același nume) și Zidaru Sebastian (mesaj privat pe Facebook, pentru zona Mioveni).

Totodată, inițiatorii campaniei caută familii care au nevoie de sprijin și cărora să le fie dăruite în preajma sărbătorilor de Paști hainele, alimentele sau jucăriile care vor fi strânse în urma donațiilor: „În cazul în care cunoașteți astfel de persoane sau de familii cu probleme sociale și care au nevoie de ajutor, suntem deschiși și luăm în calcul orice propunere.”

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90