930×122 CAPRA 5

david ciobotaru

DAVID CIOBOTARU SE RECUPEREAZĂ DUPĂ OPERAȚIE

David Ciobotaru se recuperează după operație. Micuțul David a fost operat. Numai cu ajutorul dumneavoastră, al celor care ați făcut donații, David Ciobotaru a putut fi operat la Brain Institute, din Bucureşti, un centru specializat în neurochirurgie dezvoltat în parteneriat cu Spitalul Monza.

Citiți și: Icoană miraculoasă, „tămăduitoare de cancer și boli grele”, ajunge azi în Argeș

Operația a fost realizată cu succes, iar David se află acum în perioada de recuperare.

Reamintim că în urmă cu două săptămâni autoritățile din Mioveni s-au implicat în organizarea unei campanii de ajutorare a micuțului David Ciobotaru.

Citiți și: Exclusiv! Fetița care a căzut iar de la etaj, „e mai critic decât data trecută/Mama țipa foarte tare!”

Copilul, din Mioveni, în vârstă de 3 ani, a fost diagnosticat cu un handicap grav (epilepsie intractabilă şi retard mintal sever), pentru care era nevoie de o intervenţie la nivelul creierului. David şi familia sa vă mulţumesc pentru ajutorul acordat. Alte detalii despre acest caz, AICI.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90