930×122 CAPRA 5

colegiul bratianu

DUPĂ PALATUL PARLAMENTULUI, A DESENAT ȘI BISERICA NEAGRĂ!

Cosmin Andrei Neacșu, elevul din clasa a X-a de la Colegiul Naţional „I.C Brătianu” din Pitești căruia i-ați putut vedea aici câteva dintre creații, îşi demonstrează încă o dată îndemânarea şi talentul pentru desen.

Citiți și: Exclusiv. Poliția, OFICIAL despre știrea care ZGUDUIE România!

După ce a “reconstruit” Palatul Parlamentului, tânărul a optat acum pentru o altă clădire importantă din ţară: Biserica Neagră din Braşov. „Mi-am propus să aleg ca temă un lăcaș de cult. Am avut de optat între Mănăstirea Curtea de Argeş şi Biserica Neagră. M-am oprit asupra acesteia din urmă. Este un simbol al Brașovului şi unul dintre cele mai reprezentative monumente de arhitectură gotică.”, ne spune Cosmin.

Elevul vrea ca pe viitor să urmeze cursurile unei facultăţi de arhitectură. Până atunci, însă, își doreşte ca la vară să îşi deschidă o primă expoziţie personală. (Foto: Facebook Cosmin Andrei Neacșu)

Citiți și: Întâlnirea minților: Dulcan luminează „Brătianu”!

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3