EcoMoto 930×122

apartamente

FAMILII DIN GĂVANA, CONDAMNATE LA FRIG!

Situaţie de-a dreptul incredibilă la două blocuri – N3 şi N4 – din cartierul piteştean Găvana, blocuri care fac parte din aceeaşi asociaţie de proprietari, şi anume asociaţia nr. 291.

Citiți și: Un scandal incredibil la Auchan! Ce s-a auzit în tot magazinul a șocat pe toată lumea

Astfel, în cele două blocuri mai sunt branşate la sistemul centralizat de termoficare al oraşului doar 5 apartamente. În rest, ceilalţi locatari au centrale termice proprii. Deşi SC Termo Calor Confort SA Piteşti a început furnizarea căldurii de ceva vreme, cele 5 familii care sunt branşate la sistemul centralizat de încălzire încă nu au primit agent termic. Motivul? Preşedintele şi administratorul asociaţiei de proprietari refuză accesul reprezentanţilor SC Termo Calor în bloc şi în subsolul acestuia pentru a deschide vanele.

„Am fost şi cu cei de la Primărie și le-am dat amenzi, dar degeaba! Ei spun că dacă dăm drumul la căldură pentru cele 5 familii, taie ţevile! Nu vor să dăm drumul la căldură deoarece pentru agentul termic livrat celor 5 familii ar plăti şi ceilalţi locatari o mică cotă parte aferentă ţevilor care le trec prin apartamente. Este o situaţie dramatică, pentru că cele 5 familii au copii mici şi nu pot fi condamnate, practic, la frig. Singura soluţie ar fi să se adreseze instanţei, dar ce vor face în această iarnă?

Citiți și: Se răcește vremea! Anunțul făcut astăzi de meteorologi

Chiar dacă pierderile pentru noi sunt mari, suntem obligaţi să furnizăm căldură şi unui singur apartament, aşa cere legea. Iată, însă, că există persoane care nu ne permit accesul în bloc şi se ajunge la astfel de situaţii anormale.”, ne-a declarat Sorin Apostoliceanu, economist şef al SC Termo Calor Confort SA Piteşti, care doreşte să tragă un semnal de alarmă.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3