New Profesional Consult 930 x 122

centrul cultural mioveni

GEST ADMIRABIL ÎN MIOVENI

Gest admirabil în Mioveni. Sub egida Centenarului, Centrul Cultural Mioveni, Primăria și Consiliul Local Mioveni, alături de Asociația ORDESSOS și în parteneriat cu Muzeul Județean Argeș, Centrul Cultural Județean și Universitatea de Stat din Pitești, vor organiza pe 26 martie 2018 diverse evenimente pentru a marca 100 de ani de la unirea Basarabiei cu România (click pe imagine pentru mărire):

Citiți și: ADMIRABIL GESTUL ACESTOR COPII DIN MIOVENI!

Începând de la ora 13, Centrul Cultural Mioveni va găzdui prima parte a acestor manifestări: un simpozion în cadrul căruia reprezentanți ai Facultății de Istorie, studenți basarabeni și oficialități județene vor vorbi despre însemnătatea actului Unirii dintre România și Basarabia de la 27 martie 1918 și despre importanța și contribuția acestui act la realizarea Marii Uniri.

După ora 14:30, artiștii basarabeni Paul Ananie, Gabriel Dumitru și Nicu Mâță vor oferi un recital.

Citiți și: SCANDAL VIOLENT PENTRU PARCARE. AMENINȚAT CU PISTOLUL

De asemenea, în holul Centrului Cultural Mioveni, dar și la Casa de Cultură a Sindicatelor Mioveni va fi deschisă o expoziție cu vânzare de obiecte realizate de cursanţii Centrului Cultural Mioveni. Într-un gest admirabil, banii care vor fi strânși din vânzarea obiectelor vor ajunge la Asociaţia „Zâmbeşte şi dăruieşte”, în folosul persoanelor cu dizabilități.

 

Posada 555×222
Biroul de Credite

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0733 797 066 sau un email la redactie@epitesti.ro și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0733 797 066