Posada 930 x 122

autism

MARȘ ÎN CENTRUL CIVIC

Marș în Centrul Civic. Ziua internaţională de conştientizare a autismului (World autism awareness day) este marcată anual la nivel mondial pe 2 aprilie.

Citiți și: ADMIRABIL GESTUL ACESTOR COPII DIN MIOVENI!

Consiliul Local, Primăria și Centrul Cultural Mioveni, în parteneriat cu asociaţia „Zâmbeşte şi dăruieşte”, Casa de Cultură a Sindicatelor Dacia, Școala Gimnazială „George Topârceanu”, Liceul Teoretic „Iulia Zamfirescu” și asociația „Împreună pentru orașul Mioveni” vor organiza o serie de evenimente dedicate acestei zile (click pe imagine pentru mărire):

 

Citiți și: SCANDAL VIOLENT PENTRU PARCARE. AMENINȚAT CU PISTOLUL

Astfel, duminică, 1 aprilie 2018, de la ora 18, la Casa de Cultură a Sindicatelor Dacia, va avea loc un spectacol caritabil. Pe scenă vor urca Marius Bălan, membrii clubului “Fii artist!” și trupele de dans Aristocratique dance, Sweet angels dance și Raze de soare.

Intrarea se va face pe bază de invitație, care costă 10 lei. Invitațiile se pot procura de la Casa de Cultură a Sindicatelor Dacia.

Programul va continua luni, 2 aprilie, de la ora 13, cu un marş de conştientizare în Centrul Civic al Mioveniului, la care sunt invitaţi să se alăture toţi cei care vor să susţină persoanele cu autism.

De asemenea, programul include și un concurs de desene pe asfalt pe strada Tudor Muşatescu pentru preşcolari și elevii din clasele I-IV și o lansare de baloane în Centrul Civic al orașului.

Donaris 555×222
New Profesional Consult 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0733 797 066 sau un email la redactie@epitesti.ro și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0733 797 066