930X122 MAIA

artisti renumiti

MUSCELEANUL DAN NICULESCU, GALERIE FOTO CU VEDETE

Dan Niculescu, tânărul fotograf din Câmpulung Muscel pe care vi l-am prezentat luna trecută, a încheiat prima parte a proiectului la care lucra: http://epitesti.ro/social/dan-niculescu-fiecare-sedinta-foto-reprezinta-o-poveste/.

Citiți și: ARGEȘEANUL DAN NICULESCU, O NOUĂ EXPERIENȚĂ

,,În această primă etapă am colaborat cu cinci artişti cunoscuţi din muzica românească: Mircea Eremia, Mellina, Kaira, Sandra N şi Adrian Sînă. Toţi sunt oameni minunaţi! Am legat o frumoasă prietenie şi cu siguranță vom mai colabora şi cu alte ocazii. Mi-a fost foarte uşor să lucrez cu ei. Evident că niciunul nu se afla la prima sa şedinţă foto și, prin urmare, nu a fost nevoie să dau indicaţii.

Şedinţele foto au avut loc în diverse locuri din Bucureşti, de la parcuri și străzi până la locuri părăsite. Cu tot cu machiaj și coafat, un shooting a durat între două şi cinci ore. Ne-am dorit să facem totul ca la carte şi, cred eu, am reuşit.’’, spune Dan Niculescu pentru ePitești.

Citiți și: BASARABEANCA ILINCA ȚURCANU, O NOUĂ ȘEDINȚĂ FOTO

În cea de-a doua parte a proiectului vor urma şedinţe foto cu alte vedete, artişti pe care Dan îi îndrăgeşte. (Foto: Arhivă personală Dan Niculescu)

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3