930 x122 grota rece

manuela voicu

PITEȘTEANCĂ MUTILATĂ PE VIAȚĂ. ARE NEVOIE DE AJUTOR

Piteșteancă mutilată pe viață. Are nevoie de ajutor. Manuela Voicu, o piteșteancă în vârstă de 34 de ani, are nevoie de ajutor. Cazul ei a fost deja mediatizat și revenim asupra lui pentru ca femeia să primească susținere din partea tuturor celor care vor și au posibilitatea.

În urmă cu aproximativ un an, Manuela a născut, prin cezariană, cel de-al doilea copil al său la Spitalul Județean de Urgență din Pitești.

Femeia afirmă că imediat după operație a simțit că ceva este în neregulă, acuzând dureri puternice. În prima săptămână după naștere au urmat alte două intervenții chirurgicale, pentru a i se scoate sângele din uter, potrivit spuselor sale.

Piteșteanca a fost supusă, pe parcursul unui an, mai multor operații. Abdomenul femeii este distrus și ar fi contactat mai multe infecții. Femeia i-a scris şi ministrului Sănătăţii, care i-a promis că se va interesa de cazul ei.

Acum se află internată într-un spital privat din Capitală, iar medicii de acolo spun că ar urma să fie supusă altor trei operații. Din păcate, costul operațiilor este prea mare pentru familia Voicu. Cei care pot și își doresc să ajute au la dispoziție următoarele:

Codul swift: RNCBROBU

CONT (IBAN): RO56RNCB0318087237500001

Titular cont: Manuela Voicu Vulcănean, BCR Pitești. 

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90