930×122 CAPRA 5

asociatie

PITEȘTI: ZI SPECIALĂ PENTRU COPIII CU AUTISM

La sfârșitul săptămânii trecute, vineri, 2 februarie, 40 de copii de la Asociația Prietenii Persoanelor cu Autism – APPA au avut parte de o zi specială.

Citiți și: Eveniment dramatic lângă Ramada, Pitești!

Asociația a împlinit 2 ani de activitate, prilej cu care reprezentanții APPA și copiii cu autism au sărbătorit împreună acest eveniment.

Centrul oferă servicii de analiză comportamentală aplicată, logopedie, grupuri de socializare și dezvoltare personală, dar și kinetoterapie pentru copiii care au diferite tulburări de dezvoltare.

Citiți și: Un piteștean de 18 ani a vrut să impresioneze cu orice preț

Copiii înscriși la Asociația Prietenii Persoanelor cu Autism – APPA beneficiază de servicii individualizate în funcție de nevoia fiecăruia.

”Ceea ce ne bucură foarte mult este progresul pe care acești copii îl au. Echipa APPA este formată din 2 coordonatori de programe, 7 psihologi și un asistent social. Ne dorim ca până anul viitor să avem la fel de multe progrese sau chiar mai multe.”, precizează Oana Stan, reprezentant al Asociației Prietenii Persoanelor cu Autism.

Cei care își doresc să susțină activitatea centrului au la dispoziție numerele de telefon 0751.410.139 și 0724.002.356. De asemenea, pot merge la sediul asociației din cartierul piteștean Găvana, strada Mitropolit Antim Ivireanul, numărul 10.

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3