EcoMoto 930×122

adulţi

PROTEST ÎN PITEȘTI

Protest în Pitești. Părinții copiilor cu dizabilități ies astăzi în stradă, între orele 10 și 13, în Piața “Vasile Milea” din centrul Piteștiului și în alte 18 județe ca să conteste proiectul bugetului de stat pentru anul 2019 și ca să ceară modificarea acestuia.

Citiți și: Val de îmbolnăviri! Afecțiunea care nu „dă semne că se va opri!”

“În proiect cheltuielilor pentru salariile asistenților personali, pentru indemnizațiile de creștere a copilului cu dizabilități și pentru serviciile de protecția copilului și centrele pentru adulți cu dizabilități le este alocat BUGET ZERO, fiind lăsate pe seama autorităților locale.

Proiectul de buget, în forma sa actuală, lasă copiii și adulții cu dizabilități și famillile lor fără garanții și cu riscul de a nu mai avea acoperite nevoile de supraviețuire”, avertizează organizatorii.

Citiți și: Dramele prin care au trecut acești părinți!

Județele care s-au raliat până acum protestului „Nu negociem viața copiilor noștri și a adulților cu dizabilități!” sunt, potrivit organizatorilor, Argeș, Alba, Bihor, Botoșani, Constanța, Cluj, Hunedoara, Prahova, Gorj, Bacău, Vaslui, Dâmbovița, Sibiu, Dolj, Ialomița, Brăila, Covasna, Timiș și Buzău.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90