New Profesional Consult 930 x 122

poluare

RAREŞ BĂCIOIU, ,,BÂNTUIT DE POLUARE’’

Rareş Andrei Băcioiu, tânărul în vârstă de 22 de ani, pasionat de regia de filme şi actorie, cu care v-am făcut cunoştinţă anul acesta (http://epitesti.ro/caleidoscop/cinema/james-bond-de-pitesti/), lansează peste doar două săptămâni un nou scurt metraj.

Citiți și: Poluare masivă lângă Vivo! Mall. 500 de litri de deșeuri au ajuns în râul Argeș

,, Haunted by pollution se numeşte noul meu scurt metraj. Acesta spune poveste unui tânăr neglijent, interpretat de mine, care termină de băut o doză de suc şi pentru că nu are prin preajmă niciun coş de gunoi, se gândeşte să o arunce pe fereastră. Mai apoi pleacă liniştit de la birou, numai că această faptă începe să îl urmărească până când devine un coşmar.

Lansarea pe youtube, dar şi pe pagina mea de facebook (https://www.facebook.com/RaresBacioiuPictures/?fref=ts) va avea loc peste doar două săptămâni.”, spune Rareş.

Citiți și: Cât de sigur este litoralul românesc

Iată şi câteva secvenţe din scurt metrajul lui Rareş:

https://www.youtube.com/watch?v=xJyoflR5n9s

Amintim că acesta este din Piteşti, dar locuieşte în Capitală. A absolvit Finanțe-Bănci la Universitatea Pitești, iar acum face masterul pe Cibernetică la Academia de Studii Economice din București. (Foto: Facebook Rareș Băcioiu)

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3