SINDICAT: REVOLUȚIA FISCALĂ FACE ZOB VENITURILE ANGAJAȚILOR | ePitesti
New Profesional Consult 930 x 122

angajati

SINDICAT: REVOLUȚIA FISCALĂ FACE ZOB VENITURILE ANGAJAȚILOR

Sindicat: Revoluția fiscală face zob veniturile angajaților. “Revoluția fiscală diminuează cu 25% veniturile angajaților de la 1 ianuarie 2018”, este concluzia tranșantă a Sindicatului Național al Funcționarilor Publici (SNFP).  

Citiți și: S-AU SĂTURAT! AMENINȚĂ CU GREVA

“SNFP critică tăierea veniturilor angajaților cu 25% prin aplicarea ”revoluției fiscale”.

Parlamentul României a decis prin legea salarizării ca funcționarii publici și personalul contractual să beneficieze de la 1 ianuarie 2018 ”de o majorare a cuantumului brut al salariilor de bază cu 25% și al cuantumului brut al sporurilor și al celorlalte elemente ale sistemului de salarizare care fac parte din salariul lunar brut”.

Citiți și: PRIMĂRIA A DAT-O ÎN BARĂ. VESTE PROASTĂ

Guvernul, prin ”revoluția fiscală” pe care urmează să o aplice, ”taie” aceste majorări prin transferul obligației plății contribuțiilor din sarcina angajatorului în sarcina angajatului.”, avertizează sindicaliștii.

Organizație sindicală care reprezintă funcționari publici și personal contractual din administrația publică locală și centrală, SNFP anunță că în condițiile în care “revoluția fiscală” va fi aprobată de Guvern, “funcționarii publici se vor alătura tuturor acțiunilor de protest organizate de confederațiile sindicale.” (Foto: descriptiv) 

Nisan 555×222
Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro sună la 0733 797 066 sau trimite un email la redactie@epitesti.ro

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0733 797 066