Donaris 930 x 122

cancer

UN MIRACOL PENTRU CRISTINA MANEA

Un miracol pentru Cristina Manea. Dani Manea, fratele Cristinei, tânăra din cartierul piteștean Trivale diagnosticată cu o formă rară de cancer, a făcut un anunț despre starea de sănătate a acesteia.

Citiți și: Gratuit! Aceste servicii nu se vor plăti

Potrivit unui mesaj postat pe o rețea de socializare, starea Cristinei nu este îmbucurătoare. Tânăra ”are nevoie de un miracol.”

”Azi (n.r. ieri) doctorii turci i-au administrat și a treia doza de vaccin, situația ei nefiind foarte bună. Un miracol o poate salva. Ea se află acum sub efectul sedativelor, nu în comă așa cum se vociferează. Să ne rugam cu toții pentru ea fiindcă are nevoie de o minune.”, a scris fratele Cristinei.

Citiți și: Strigătul disperat al unui piteștean! Alexandru are nevoie de ajutor ca să trăiască!

”Șansele ei au scăzut considerabil. Cristina este, de peste o lună, la tratament în Turcia. Sperăm ca Dumnezeu să facă o minune.”, declară fratele Cristinei pentru ePitești.

Amănunte despre cazul Cristinei Manea, tânăra de 23 de ani din cartierul piteștean Trivale, AICI.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3