NOR CURIER 930X122

bmw

ȘOFER DE BMW, URMĂRIT DE POLIȚIE ÎN ARGEȘ

Șofer de BMW, urmărit de Poliție în Argeș.

Citiți și: Toată lumea o căuta pe Armina-Maria. Iar ea plecase la iubit!

Azi dimineață, polițiștii Serviciului Rutier Argeș au depistat pe DN 7 Pitești – Râmnicu Vâlcea, în comuna Drăganu, un șofer care circula cu viteză excesivă.

Bărbatul (în vârstă de 40 de ani, din municipiul Râmnicu Vâlcea) nu a oprit la semnalul polițiștilor în timp ce se deplasa dinspre Pitești către casă, aceștia pornind în urmărirea autoturismului, un BMW.

Citiți și: Trimis în judecată după ce s-a dus lângă mașina fostei soții

Șoferul a fost oprit în comuna Morărești. S-a stabilit nu numai că bărbatul conducea cu o viteză excesivă – 175 de kilometri pe oră, ci se afla și sub influența băuturilor alcoolice.

În aceste momente, șoferul se află la Spitalul Județean de Urgență din Pitești. I se vor recolta ”probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei și luării măsurilor legale care se impun”, precizează Poliția Argeș.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90