930 x122 grota rece

focuri

ŞOFER OPRIT CU FOCURI DE ARMĂ

Şofer oprit cu focuri de armă. Un poliţist a fost purtat aproape 20 de metri pe capota unui autoturism, autoturism al cărui şofer nu a vrut să oprească la semnalul agenţilor şi nici să coboare din maşină până când poliţiştii nu au tras trei focuri de avertisment, informează Digi24.

Citiți și: Femeie cu boală gravă, salvată în ultima clipă de intervenția a doi tineri polițiști
Şoferul, în vârstă de 22 de ani, a trecut cu bolidul său pe culoarea roşie a semaforului, în Bucureşti, şi a fost urmărit pe o distanţă de 300 de metri de un echipaj de poliţie. Nu i-a păsat nici că l-a târât pe unul dintre poliţişti şi nici că în jurul autoturismului său se adunaseră zeci de agenţi, care încercau să îl convingă să coboare din maşină.

După minute bune de negocieri, unul dintre poliţişti a folosit pistolul, trăgând câteva focuri de avertisment în aer, în plan vertical, pentru a-l determina să deschidă portiera.

Tânărul este audiat acum la Poliţie. Agentul târât pe capota mașinii s-a ales cu unele contuzii și a fost dus la spital pentru investigații medicale mai amănunțite.

Citiți și: Pitești/Centru: „Avem și bordel! Cu tot cu intervenția Poliției!”

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90