SMART KIDS 930X122

Arges

ŞOFERI FANTOMĂ PE ŞOSELELE DIN ARGEŞ

Şoferi fantomă pe şoselele din Argeş. Între ianuarie 2015 şi iulie 2016, Fondul de Protecţie a Victimelor Străzii a deschis 1.380 de dosare de daună pentru vătămări corporale şi decese, arată datele oficiale consultate de profit.ro.

Citiți și: Atenție, șoferi! Se lucrează pe aceste drumuri

Asta înseamnă că 1.380 de accidente grave au fost provocate de şoferi care conduceau maşini fără RCA. Astfel de accidente s-au produs şi în judeţul Argeş. Numărul acestor cazuri este, de mai mulţi ani, pe un trend în creştere, trend care nu pare să se fi schimbat nici în prima jumătate a acestui an.

În primul semestru al lui 2016 au fost deschise 480 de dosare pentru vătămări şi decese, iar în 2015 în jur de 900, valori care arată că este foarte probabil ca la nivelul întregului an 2016 să se înregistreze mai multe dosare decât anul trecut.

Citiți și: Aroganța puterii: Când se promite totul și se oferă nimic

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Un comentariu

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90