930X122 MAIA

bulevardul republicii

ȘOFERIȚĂ OPRITĂ DE RADAR PE REPUBLICII

Șoferiță oprită de radar pe Republicii. Polițiștii rutieri piteșteni au oprit ieri după-amiază în trafic, pe bulevardul Republicii, o șoferiță în vârstă de 19 ani. Motivul? Conducea cu o viteză cu mult peste limita legală.

Citiți și: Incredibil! Somn de voie: trei paznici prinși dormind, altul era băut!

Informația ne-a fost furnizată în urmă cu puțin timp de Biroul de Presă al Poliției Argeș.

În condițiile în care viteza legală maximă admisă în localitate este de 50 de kilometri pe oră, tânăra, din comuna argeșeană Rătești, a fost înregistrată de aparatul radar cu 111 kilometri pe oră la volanul unui autoturism Mercedes, conform sursei citate.

Citiți și: Întâmplare îngrijorătoare, noaptea, pe o stradă din Pitești

Șoferița a fost amendată de polițiștii rutieri cu 1.305 lei. De asemenea, i-a fost reținut permisul auto în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru o perioadă de 90 de zile.

Vă reamintim că în ultimul timp în Pitești mai mulți șoferi au fost sancționați pentru viteză excesivă (un exemplu, AICI). (Foto: descriptiv)

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90