Donaris 930 x 122

golire

SPECTACULOS! MAI RAR AŞA CEVA ÎN PITEŞTI!

Spectaculos! Mai rar aşa ceva în Piteşti! Administraţia Bazinală de Apă Argeş – Vedea anunţă că astăzi va fi golit, controlat, lacul de acumulare Piteşti (lacul Prundu).

Citiți și: Pitești. Incredibil la Lidl: I-a dat cu zacusca în cap! „Ajutor!” Video

Acţiunea, destul de rară, se desfăşoară în vederea efectuării de către Sucursala Hidrocentrale Curtea de Argeș a unor lucrări de reparații la hidroagregatele centralei hidroelectrice Pitești.

Cu această ocazie, angajații Administraţiei Bazinale de Apă Argeș – Vedea vor face inspecții vizuale ale construcțiilor hidrotehnice aflate permanent sub apă. Umplerea lacului de acumulare Pitești se va face în data de 26 septembrie 2016, după finalizarea lucrărilor programate.

Citiți și: Cerere nemaivăzută! Ce pățește un piteștean, în Prundu

Ca de obicei în astfel de situaţii, vor fi destui cei care vor dori să prindă peştele rămas pe fundul lacului. Atenţie la mâl!

(Foto: Ziarelive.ro)

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3