New Profesional Consult 930 x 122

atletism

SPECTATORI PUŢINI LA „BALCANIADĂ”! NOROC CU COPIII LUI PENDIUC!

Municipiul Piteşti este gazda unei competiţii sportive de anvergură internaţională, respectiv Campionatul Balcanic de Atletism Seniori, dar acest lucru nu i-a impresionat prea mult pe locuitorii urbei.

Citiți și: Val de îmbolnăviri! Afecțiunea care nu „dă semne că se va opri!”

Ieri a fost prima zi a competiţiei, iar ploaia de după-amiază a stricat, probabil, planurile multor piteşteni care ar fi vrut, totuşi, să asiste la concursuri. Aşa se face că asistenţa a fost formată în cea mai mare parte din circa 2.000 de copii din tot judeţul, care au beneficiat de un program special oferit de autorităţile locale. Copiii au fost transportaţi gratuit la stadionul „Nicolae Dobrin”, indiferent de localitatea de domiciliu, în acest sens fiind folosite microbuze şcolare. De asemenea, ei au primit cazare şi masă gratuite la căminele şi cantinele unor unităţi de învăţământ din municipiu. La stadion micuţii s-au purtat exemplar, fiind vizibil încântaţi să fie prezenţi la un asemenea eveniment. Ideea de a aduce copii la stadion i-a aparţinut primarului Tudor Pendiuc.

Şi astăzi sunt programate competiţii, iar dacă vremea va fi bună probabil că şi numărul spectatorilor va fi mai mare, mai ales că sunt programate finalele şi festivităţile de premiere. Zeci de microbuze şcolare sunt pregătite să îi aducă din nou pe copii să asiste la Campionatul Balcanic de Atletism Seniori. În plus, elevii vor vizita gratuit şi Muzeul Judeţean Argeş, dar şi Grădina Zoologică din Trivale, conform programului stabilit de autorităţile locale şi Inspectoratul Şcolar.

Citiți și: Cantonament cu final nefercit, în Argeș. Mai mulți copii au ajuns la spital

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90