930X122 MAIA

Arges

Bazin_Olimpic

400 DE ÎNOTĂTORI SE ÎNTREC ÎN PITEŞTI

În aceste zile Bazinul Olimpic din Piteşti găzduieşte o competiţie de anvergură – Campionatul Naţional de Semifond, unde participă peste 400 de sportivi legitimaţi la 40 de cluburi din ţară.

Citiți și: Alertă! Incendiu într-o gospodărie

Întrecerea se va încheia duminică, 30 noiembrie. La competiţia destinată copiilor cu vârste între 11 şi 13 ani participă sportivi atât de la clubul organizator CSM Piteşti, cât şi de la CS Dacia Mioveni 2012.

Speranţele clubului din Ştrand se îndreaptă către cei 15 înotători prezenţi la startul competiţiei (cei mai îndreptăţiţi să spere la medalii sunt Andreea Chiţa, Laurenţiu Haiducu, Răzvan Popazov, Marius Radu).

Citiți și: Aroganța puterii: Când se promite totul și se oferă nimic

Gruparea din Mioveni are mari aşteptări de la cei cinci sportivi înscrişi în concurs: Rareş Voican, Laura Tudora, Andra Niţu, Andreea Dumitrescu şi Alexandra Dragomir.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3