Donaris 930 x 122

academica

ACADEMICA, DERBY CU „SCÂNTEI”!

În urmă cu puțin timp s-au încheiat meciurile etapei a 5-a din play-off-ul Ligii a II-a de fotbal.

Citiți și: LA PERMISE ÎN ARGEȘ SE CADE PE CAPETE! AVEM ULTIMELE CIFRE OFICIALE

Seria I a programat derby-ul FC Voluntari-ACS Academica Argeș Pitești, ocupantele primelor două locuri, aflate în dispută pentru promovarea în Liga I. Scorul final a fost 1-1 (1-0). Gazdele au punctat pe tabela de marcaj în minutul 44 prin Matei, în timp ce golul egalizator al piteștenilor a venit către sfârșitul partidei, în minutul 78, autor fiind Vezan.

Partida a fost una cu „scântei”. În minutul 34 arbitrul central le-a acordat inițial un penalty piteștenilor pentru un fault în careu. Gazdele au contestat vehement, iar arbitrul, clujeanul Dan Florin Dreve, a revenit asupra deciziei, dându-i cartonaș galben pentru… simulare lui Guerra Rodriguez de la Academica! După doar patru minute același Rodriguez a primit al doilea cartonaș galben pentru fault și a fost eliminat de pe teren. Egalitatea numerică s-a restabilit în minutul 63, atunci când și Sorin Rădoi de la FC Voluntari a fost eliminat pentru al doilea cartonaș galben.

Citiți și: FOTBAL DE PRIMA LIGĂ ÎN PITEȘTI

În urma rezultatului de astăzi distanța dintre cele două echipe s-a mărit la 6 puncte în favoarea ilfovenilor.

În seria a doua CS Mioveni a stat, echipa care urma să-i fie adversară, FC Olt Slatina, retrăgându-se recent din campionat. Mioveniul va câștiga partida la „masa verde” cu 3-0. (Foto Arhivă: Facebook Academica Argeș Pitești)

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3