Donaris 930 x 122

fonduri

ACUZAȚII GRAVE: „E DETURNARE DE FONDURI! O BĂTAIE DE JOC!”

Consilierul judeţean Narcis Sofianu (PNL) a făcut astăzi, într-o conferinţă de presă, acuzaţii grave cu privire la colaborarea dintre Consiliul Judeţean şi Asociaţia Clubul Sportiv Handbal Club Argeş. Sofianu a vorbit de deturnare de fonduri şi a cerut rezilierea protocolului de colaborare, cerând preşedintelui Consiliului Judeţean, Florin Tecău, să sesizeze şi organele de urmărire penală. În plus, Sofianu va sesiza Curtea de Conturi a României.

Citiți și: Bianca, steaua Piteștiului! Tatăl acesteia, polițist local, eroul care a salvat o viață

„Colaborarea cu acest club din Liga a doua de handbal este din anul 2012, iar în doi ani şi ceva Consiliul Judeţean a virat în conturile acestei colaborări circa 2.400.000.000 de lei. Am făcut o serie de verificări privind decontarea cheltuielilor în cadrul acestui club şi am rămas uluit!!!

De exemplu, preşedintele şi vicepreşedintele clubului încasează indemnizaţie de susţinere pentru efort de trei ori mai mare decât sportivii! Am găsit decontate în contul indemnizaţiei pentru hrană băuturi alcoolice, ouă Kinder cu surprize, hârtie igienică, ba chiar şi combustibili!

Citiți și: Aceste familii vor putea primi 15.000 de lei de la stat

Este o bătaie de joc la adresa banilor publici! Mai mult, clubul are şi datorii la Consiliul Judeţean. În comparaţie cu acest club, alte structuri sportive au primit sume infime de bani de la Consiliul Judeţean.”, a declarat Sofianu (foto).

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3