Donaris 930 x 122

academica

AFLĂ CE AU FĂCUT ASTĂZI ACADEMICA ARGEŞ ŞI CS MIOVENI!

Astăzi s-au disputat meciurile contând pentru cea de-a 4-a etapă a play-off-ului Ligii a doua de fotbal.

Citiți și: Manager Spital Mioveni: „Să nu se mai plece spre alte zone, cum ar fi București!”

Academica Argeş a jucat pe teren propriu cu CF Brăila. Argeșenii au deschis scorul în minutul 38 prin Olariu, care a executat impecabil o lovitură de la 11 m. Chiţu a majorat diferența în minutul 51, iar Munteanu a marcat în minutul 72 şi a dus scorul la 3-0. Oaspeţii au redus din handicap prin Spătaru, în minutul 79. Scorul final a fost 3-1 pentru Academica.

Din păcate pentru argeșeni, și liderul seriei, FC Voluntari, a câștigat. Voluntariul s-a impus în deplasare cu 3-1 la Rapid CFR Suceava. Prin urmare, diferența dintre cele două pretendente la promovarea în Liga I rămâne de 5 puncte în favoarea lui FC Voluntari.

Citiți și: Concert de mare clasă! Vedete de renume vor urca pe scenă!

În seria a doua CS Mioveni a jucat în deplasare cu Unirea Târlungeni. Echipa din Mioveni s-a văzut condusă de gazde din minutul 29, când Poenaru a marcat cu capul după o centrare de pe partea dreaptă. Ayza a egalat în minutul 60, după o pasă a lui Năstăsie. În minutul 75 Mazilu a adus-o pe CS Mioveni în avantaj. Mioveniul a câștigat cu 2-1. (Foto: sportularadean.ro)

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3