EcoMoto 930×122

bcm u

AFLĂ CU CINE VA JUCA BCM U ÎN CUPA ROMÂNIEI!

La sediul Federației Române de specialitate a avut loc astăzi tragerea la sorți a partidelor din sferturile de finală ale Cupei României la baschet masculin. Meciurile se vor disputa în sistem tur-retur, cele patru câștigătoare urmând să se califice în semifinalele competiției. Turul este programat pentru 5 ianuarie, iar returul pentru 9 ianuarie anul viitor.

Citiți și: Schimbare majoră în formatul Cupei României la fotbal!

Sorții au decis ca BCM U să întâlnească BC Timba Timișoara. Prima partidă (turul) se va disputa în Timișoara, iar returul în Pitești. Amintim că la începutul acestei luni, în debutul noului sezon al Ligii Naționale, BCM U s-a impus în fața timișorenilor de la BC Timba, chiar pe terenul lor, cu 90-83.

Celelalte meciuri din sferturile de finală ale Cupei României la baschet masculin sunt următoarele: CSU Asesoft Ploiești-BC Timișoara, Steaua București-BC Mureș Târgu Mureș și CS Energia Târgu Jiu-CSU Atlassib Sibiu. (Foto: Facebook BCM U Pitești)

Citiți și: CONCURS NAȚIONAL LA BAZINUL OLIMPIC

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90