Donaris 930 x 122

andrei picui

ANDREI PICUI, MAREA SPERANȚĂ A ÎNOTULUI PITEȘTEAN, PREMIAT

Clubul LPS Pitești și-a premiat sportivii cu cele mai bune rezultate în anul care se încheie la atletism, înot, judo, volei și baschet. De la secția de înot au fost răsplătiți pentru performanțele lor doi sportivi: Alexandru Păcioianu și Andrei Picui (foto).

Citiți și: Oficial. În Pitești demarează un proiect de milioane de euro!

Primul dintre ei are 14 ani și a obținut în acest an o medalie de argint și două de bronz la Campionatul Național de Juniori II.

La rândul său, Picui, care are 10 ani, a primit diploma de excelență, fiind socotit o mare speranță a înotului piteștean. Andrei Picui a câștigat în 2014 o medalie de aur la Campionatul Național pentru copii categoria de vârstă 10-11 ani la proba de 50 de metri liber masculin și o medalie de argint. Este prima gală la care sportivul participă de când face înot de performanță. Clubul Liceul cu Program Sportiv „Viitorul” Pitești a premiat-o și pe antrenoarea lui, Nicoleta Dubiț.

Citiți și: Pitești. Micii fotbaliști de la „Aripi” fac istorie! Aici este viitorul!

Gala de premiere a avut loc în incinta unui cunoscut hotel din Pitești.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90