EcoMoto 930×122

Anca_Martin_volei

Argeş Volei a repatriat-o pe Anca Martin

Antrenoarea echipei de volei SCM CSU Argeş Volei, Nicoleta Iatan, a anunţat că voleibalista piteşteană Anca Martin a fost legitimată la clubul piteştean. Fosta componentă a echipei naţionale revine la echipa din Trivale după 10 ani de absenţă! Pentru Argeş Volei, este un implant necesar, în condiţiile în care formaţia era alcătuită din jucătoare tinere, fără experienţă.

Anca Ioana Martin a plecat de la Piteşti în 2001 la Dinamo Bucureşti, acolo unde a cucerit mai multe titluri de campioană a ţării şi de unde a fost selecţionată la echipa naţională. A plecat în 2008 să evolueze în străinătate, la echipa franceză Hainaut Volley, din Valenciennes. În 2010, ea a semnat un contract cu formaţia de primă ligă poloneză Pronar AZS Bialystok, acolo unde a fost colegă cu Daiana Mureşan. Voleibalista piteşteană are 29 de ani, 1,87 metri şi este o extremă polivalentă, ce poate evolua şi pe alte posturi. Deşi anunţase că nu va mai evolua niciodată în campionatul românesc, Anca Martin a fost aproape de o revenire, la CSM Bucureşti, dar până la urmă a ales Piteştiul, locul de unde a plecat să facă mare performanţă.

SCM CSU Argeş Volei va evolua mâine, de la ora 18, în etapa a doua a campionatului naţional de volei, pe teren propriu, în faţa lui „U” Cluj-Napoca. Partida va avea loc în sala de sport a Facultăţii de Educaţie Fizică, de pe strada Gheorghe Doja.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90