930X122 MAIA

chindia targoviste

ARGEȘUL ÎNGHITE TURNUL CHINDIEI

Argeșul înghite Turnul Chindiei. Pe stadionul „Eugen Popescu” din Târgoviște s-a încheiat cu puțin timp în urmă Chindia – FC Argeș, meciul derby din etapa cu numărul 29 a Ligii a II-a de fotbal.

Citiți și: Ce spun suporterii FC Argeș despre evenimentele grave de la finalul meciului cu Rapid

Susținută frenetic de galeria venită din Pitești, FC Argeș a câștigat cu 4-2, după ce la pauză piteștenii au condus cu 2-0.

Elevii lui Emil Săndoi au deschis scorul încă din minutul 1, prin Raul Costin. În minutul 40, FC Argeș a punctat din nou, autorul golului fiind Cătălin Stan.

Citiți și: Președinte nou la FC Argeș! Cine vine

După pauză, în minutul 49, gazdele au redus din handicap prin Cherchez, din lovitură de la 11 metri. Tot din lovitură de pedeapsă FC Argeș a refăcut diferența de două goluri în minutul 61, prin Buhăescu.

A fost 2-3 în minutul 70, Cherchez reușind dubla. Piteștenii au stabilit scorul final printr-o nouă lovitură de la 11 metri, în minutul 76. Marcator: Ionuț Năstăsie.

FC Argeș a urcat un loc în clasament (4), cu 52 de puncte, iar Chindia a rămas pe locul 3, cu 58 de puncte. (Foto: descriptiv) 

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3