930×122 CAPRA 5

atletism

AȘA ARATĂ ACUM PISTA DE ATLETISM! VEZI GALERIE FOTO!

Stadionul „Nicolae Dobrin” este pregătit pentru întrecerile de atletism care vor avea loc mâine și duminică în cadrul Campionatului Național de seniori și tineret. Lucrările s-au încheiat. Nu, însă, fără emoții. Amintim că la stadion s-a lucrat și astăzi, pe ultima sută de metri, muncitorii fiind împinși de la spate chiar de viceprimarul Cornel Ionică.

Citiți și: Pitești. N-ai să crezi așa ceva! Pentru ce s-au dat amenzi în localuri

Noua pistă de atletism din incinta stadionului arată, cel puțin la o primă vedere, impecabil. A fost amenajat ca la carte și perimetrul pentru proba de săritură în lungime. Plasele înalte de protecție pentru proba de aruncare a ciocanului au fost și ele montate pe terenul din stadion. De asemenea, noile garduri își așteaptă, la rândul lor, competitorii din proba de alergare cu obstacole. Gata este și pista pentru încălzire (ultima fotografie). Primăria a dat vina pe complexitatea lucrării și pe vremea ploioasă pentru faptul că lucrările au fost terminate abia astăzi. Mâine și duminică sunteți așteptați la stadion, intrarea fiind liberă.

Programul celor două zile îl puteți consulta aici: http://www.fra.ro/rezultate/71404815676.pdf.

Citiți și: Pitești. Incredibil la Lidl: I-a dat cu zacusca în cap! „Ajutor!” Video

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3