New Profesional Consult 930 x 122

atletism

ATLETISM DE ZILE MARI ÎN PITEȘTI! CITEȘTE PROGRAMUL COMPLET AL CAMPIONATULUI NAȚIONAL!

Astăzi, cu începere de la ora 17, va avea loc ședința tehnică dinaintea Campionatului Național de Atletism pentru seniori și tineret. Amintim că arbitru judecător al competiției va fi Alexandru Ştefan, iar director de concurs, Ion Buliga.

Citiți și: Pitești – Exclusiv. Încă un Kaufland în cel mai tare cartier din oraș!

Federația Română de Atletism a dat publicității programul complet al Campionatului care se va desfășura sâmbătă, 19 iulie, și duminică, 20 iulie, pe noua pistă de atletism din incinta stadionului „Nicolae Dobrin” din Pitești. Programul complet îl puteți citi aici: http://www.fra.ro/rezultate/71404815676.pdf.

Piteștenii sunt așteptați în număr mare la stadion din cel puțin două motive: este prima competiție atletică importantă pe care orașul nostru o găzduiește după mulți ani și, în al doilea rând, potrivit municipalității, intrarea este liberă. (Foto: Facebook Federația Română de Atletism)

Citiți și: Intervenție surprinzătoare la grădiniță, în Pitești

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90