930×122 CAPRA 5

atletism

ATLETULUI MARIAN OPREA NU I-A VENIT SĂ CREADĂ! „M-AM ÎNȘELAT”!

Cel mai valoros atlet din România în 2013, Marian Oprea, a participat la conferinţa de presă organizată astăzi la Primăria Pitești în avanpremiera Campionatului Balcanic de Atletism pentru seniori.

Citiți și: Pitești. Încă puțin și e gata! Va fi fantastic

În prezența primarului Tudor Pendiuc și a președintelui federației române de specialitate, Sandu Ion, vicecampionul olimpic din anul 2004 a mărturisit că nu se aștepta ca noua pistă de atletism de pe stadionul „Nicolae Dobrin” să fie gata la timp și aptă să găzduiască, acum o săptămână, Campionatul Național de seniori și tineret. „Până nu am călcat pe pistă nu am crezut! Din câte ştiu eu, a fost o perioadă destul de lungă de timp în care s-a încercat renovarea pistei, cu multe stagnări… Bineînţeles că şi eu și alții ne-am pierdut încrederea. Mă bucur că m-am înşelat!”, a spus Marian Oprea.

Președintele FRA, Sandu Ion, le-a urat succes sportivilor din cele 15 țări care vor fi reprezentate mâine, 26 iulie, și duminică, 27 iulie, la Campionatului Balcanic de Atletism din Pitești: „Îmi doresc ca toţi cei care concurează aici să termine competiţia sănătoşi, fără accidentări. Le urez succes atleţilor şi am o dorinţă foarte mare ca sportivii români să se autodepăşească  şi să putem avea bune premize pentru campionatele europene de peste două săptămâni.”

Citiți și: EVENIMENT INTERNAȚIONAL PE STADIONUL „NICOLAE DOBRIN”

Detalii despre această competiție atletică și programul celor două zile puteți citi aici: http://epitesti.ro/stiri/sport/doina-melinte-si-constantina-dita-vin-la-balcaniada-de-atletism-din-pitesti/.

 

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3