NOR CURIER 930X122

baschet

BCM U ARE MASCOTĂ! I SE CAUTĂ UN NUME!

Echipa de baschet a Piteștiului are mascotă. Ea a fost prezentată în premieră pe pagina oficială de socializare a BCM U. În „carne și oase” va putea fi văzută la următorul meci pe care elevii lui Hristu Șapera îl vor juca pe teren propriu, în Sala Sporturilor Trivale.

Citiți și: Meci decisiv la Pitești Arena! Nu rata!

Mascota urmează să primească și un nume. Pe aceeași pagină de Facebook suporterii lui BCM U Pitești au fost rugați să vină cu propuneri în acest sens. Sugestiile nu au întârziat să apară.

Un fan al echipei de baschet ar vrea ca numele mascotei să fie Vivi-vulturul violet, iar un altul, Pitvul (de la Pitești și vultur). Alte propuneri: Azorel, Dingo, Bob, Cody, Jack, Arni sau Georgică (în amintirea marelui antrenor de baschet George Ziguli). (Foto: Facebook BCM U Pitești)

Citiți și: Senzație! Va fi spectacol mâine în Pitești

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90