930 x122 grota rece

baschet

BCM U SE PREGĂTEȘTE PENTRU NOUL SEZON

BCM U Pitești continuă antrenamentele, începute în urmă cu câteva zile, pentru pregătirea viitorului nou sezon competițional.

Citiți și: Tot ce e mai frumos în lume este la SIMFONIE!

Elevii lui Hristu Șapera se vor afla timp de zece zile în cantonament în Mediaș, urmând ca la sfârșitul acestei luni, mai exact între 28 și 30 august, să participe în Sibiu la un turneu amical alături de echipa locală, CSU, de SCM U Craiova și BC Mureș Târgu Mureș. La începutul lunii viitoare, pe 6 și 7 septembrie, BCM U va fi prezentă la un alt turneu amical, Cupa Energia, în Târgu Jiu. Piteștenii vor întâlni din nou BC Mureș Târgu Mureș, dar și Energia Târgu Jiu și Feni Indistrija, din Macedonia. Imediat după aceea baschetbaliștii piteșteni vor pleca în Grecia, acolo unde, până pe 14 septembrie, vor susține partide amicale cu echipe locale. Ultimul turneu amical la care BCM U Pitești va participa înainte de startul oficial în noul sezon competițional va fi, între 19 și 21 septembrie, Cupa Steaua.

Amintim că BCM U va debuta în noul sezon pe 27 septembrie, cu un meci în Cupa României în deplasare cu Gaz Metan Mediaș. (Foto: Facebook BCM U Pitești)

Citiți și: Toată lumea o căuta pe Armina-Maria. Iar ea plecase la iubit!

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90