Donaris 930 x 122

bilete

SUPORTERI

BILETE IEFTINE PENTRU TOATĂ LUMEA LA ROMÂNIA-FINLANDA

Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, a declarat astăzi, într-o conferinţă de presă, că fanii echipei naţionale de fotbal îşi vor putea achiziţiona bilete pentru meciul cu Finlanda de joi, din preliminariile Euro 2016, la preţul unic de doar 20 de lei.

Citiți și: Breaking: Două mari bănci din România au probleme! Clienții, afectați

Totodată, suporterii care au cumpărat bilete virtuale în cadrul campaniei „Jucăm fără spectatori, dar fără suporteri, niciodată” vor avea intrarea gratuită la meci.

„Va fi un un preţ unic, de 20 de lei, fie că e vorba de tribuna I, peluze sau inele, dar exceptând zona VIP. Biletele sunt puse în vânzare pe site-ul bilete.frf.ro.”, a afirmat Burleanu.

Citiți și: Schimbare la CFR Călători!

Șeful FRF a precizat că astăzi, la ora 14, se vor deschide şi casele de bilete de la Arena Naţională şi alte 500 de puncte în cadrul magazinelor Inmedio şi Germanos din toată ţara, iar casa de bilete din bulevardul Basarabiei din București va fi deschisă nonstop în premieră.

„Le mulţumesc celor aproape 10.000 de români care şi-au achiziţionat bilete în campania Arena Fanilor. Eu şi colegii mei purtăm tricourile cu chipurile fanilor în onoarea lor. De asemenea, toţi cei 10.000 de suporteri îşi pot preschimba gratuit biletele virtuale în bilete reale până miercuri la ora 11. Procedura de preschimbare va fi comunicată ulterior pe site-ul FRF.”, a precizat Burleanu.

Comisia de Apel a UEFA a decis ieri să ridice suspendarea de un meci cu porţile închise dictată de Comisia de Disciplină a forului continental împotriva FRF, astfel că partida România-Finlanda se va disputa cu spectatori.

Corpul de Control, Etică şi Disciplină al UEFA hotărâse pe 17 septembrie că echipa naţională a României va disputa cu porţile închise meciul cu Finlanda şi că federaţia română va trebui să achite 110.000 de euro ca urmare a incidentelor provocate de suporteri la partidele cu Ungaria şi Grecia. FRF a decis să facă apel la această decizie și a avut câștig de cauză.

Partida România-Finlanda, din penultima etapă a grupelor de calificare la Campionatul European din 2016, va avea loc joi, de la ora 21:45, pe Arena Naţională. (Sursa: http://www.mediafax.ro/, editare și titlu: http://epitesti.ro/)

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90