Donaris 930 x 122

gimnastică

BRAVO, FETELOR! GIMNASTELE DIN ARGEȘ, MARE SUCCES

Gimnastele din Argeș, mare succes. Sportivele din lotul judeţean de gimnastică aerobică, lot pregătit de Nicoleta Andrei, au participat astăzi la Balcaniada desfăşurată în Buzău, competiţie de nivel internațional.

Citiți și: SUCCES! GIMNASTELE DIN MIOVENI LUPTĂ PENTRU TROFEUL BALCANIC

Cele 17 fete din lot provin din centrele (patru la număr) cu care antrenoarea lucrează: Piteşti, Curtea de Argeş, Mioveni şi Bascov. Argeșencele noastre au concurat împotriva altor sportive de performanţă, venite atât din alte județe din România, cât şi din ţările vecine.

Lotul județului Argeș se întoarce de la Balcaniadă cu premii importante: locul 1 la secțiunea gimnastică ritmică solo, locul 2 la secțiunea trio ritmic și, cel mai important, cu TROFEUL BALCANIC 2016. Felicitări, fetelor! Felicitări, Nicoleta Andrei!

Citiți și: GIMNASTICĂ LA SUPERLATIV – LISTA CÂȘTIGĂTORILOR

Reprezentatele orașului Mioveni în lotul județean, Karina Girovanu, Sara Borcăneci și Luciana Voicu, sunt eleve ale cursului de gimnastică ritmică al Centrului Cultural Mioveni.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3